Hei jeg er Geir og jeg er en gammel fotoentusiast som alltid har dratt med meg et kamera. Fra ung alder med eget mørkerom til dagens digitale verden er forskjellene i teknologien stor, men lidenskapen for dagens hobby er den samme og har alltid bestått.

Forsidebildet på denne webben heter INFERNO VED VEIS ENDE, og er hentet fra prosjektet som oppsto i forbindelse med minneboken om poeten Dante Alighieri som kommer ut i november 2021 i Italia som minne om at det er nå 700 år siden han gikk bort. På bokens forside er jeg da så heldig å få vist et av mine bilder, for øvrig det samme som jeg vant NM i kreativ klasse i 2018 med. Se mer detaljer i et eget avsnitt lenger nede.

Jeg håper du liker bildene mine. Om du ønsker å kjøpe noen av bildene så er dette mulig til en rimelig pris. Jeg har hjemmeprinter opp til størrelse A3+ med ulike papirtyper. Ved større formater har jeg gode avtalepriser med en fotoforretning.

I løpet av sommeren 2021 har jeg gjennomført et prosjekt med Alex som heter "A summer photo flirt with Alex". Vi har besøkt ulike lokasjoner og tolket forskjellige situasjoner med nude-art bilder. Dette materialet ligger som en egen prosjektmappe lenger ned.

Våren og forsommeren 2021 viste jeg min utstilling "På vandring fra mørket til lyset" på Galleri Laila. Bildene vises nedenfor i prosjektet med samme navn. Utstillingen er en hyllest til våren, lyset i naturen og kvinnen. Bakteppet med siste års pandemi med en vanskelig covid-19 situasjon er alt det mørke og dystre som vi alle har gjennomgått. Nå ser vi fram til lysere tider og det vitale livet som vi vet finnes der framme.

Årene 2020-2022, dvs Covid-19 årene har bydd på mye utfordringer når det gjelder å fotografere mennesker.

De siste prosjektene har blitt skapt til dels i URBEX miljøer i Italia på våren 2022 og i Norge på våren og sommeren 2022.. Det siste prosjektet i 2022 ble The Cave Woman med Hege Jeanette som den fryktinngydende huleboeren.

I løpet av 2022 har jeg også deltatt på flere utstillinger, samt avholdt en egen separatutstilling på LY i desember.

Året 2023 ga nye muligheter med dyktige samarbeidspartnere. Og ikke minst så ble det å være gjesteutstiller i Galleri 1845 i Gamlebyen i Fredrikstad i mai og juni en hyggelig opplevelse.

Høsten 2023 har ikke vært så produktiv mht nye bilder, men jeg jobber litt med utformingen av en framtidig fotokunstbok. Vi får se hva det bringer med seg.

Året 2024 er ved begynnelsen og en del ønsker og planer legges fram for dette året. Vi får se hva som det bringer med seg etter hvert.

Om du ønsker kontakt så finner du nærmere informasjon nedenfor.


sist oppdatert 2024-02-01

(site123.com)